Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (26)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пічкур В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Королік Р. П. 
Оцінка множини фазових обмежень множинної дискретної системи [Електронний ресурс] / Р. П. Королік, В. В. Пічкур // Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Серія : Фізико-математичні науки. - 2013. - Вип. 2. - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKNU_fiz_mat_2013_2_33
Одержано оптимальні оцінки множини фазових обмежень в задачі практичної стійкості дискретної множинної системи. Для випадку лінійної динамічної складової обгрунтовано теореми про оптимальні оцінки за конкретних фазових обмежень.
Попередній перегляд:   Завантажити - 157.469 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Ліндер Я. М. 
Оптимальні оцінки імпульсної дії в задачі практичної стійкості диференціальних включень з імпульсним впливом [Електронний ресурс] / Я. М. Ліндер, В. В. Пічкур // Системні дослідження та інформаційні технології. - 2013. - № 3. - С. 69-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sdtit_2013_3_9
Вивчено практичну стійкість диференціальних включень із багатозначними імпульсними впливами. Обгрунтовано властивості оптимальних оцінок імпульсних впливів диференціальних включень: для нелінійних диференціальних включень доведено критерій оптимальності оцінки імпульсних впливів. У випадку лінійного диференціального включення з лінійними відображеннями імпульсного впливу, які задовольняють умові поділу, одержано аналітичний вираз для знаходження оптимальної оцінки імпульсних впливів, яка забезпечує практичну стійкість системи на заданому часовому інтервалі. Результати мають алгоритмічну спрямованість.
Попередній перегляд:   Завантажити - 278.068 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Башняков О. М. 
Умови практичної стійкості дискретних систем і функції Ляпунова [Електронний ресурс] / О. М. Башняков, В. В. Пічкур, І. В. Хітько // Системні дослідження та інформаційні технології. - 2012. - № 3. - С. 125-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sdtit_2012_3_13
Розглянуто питання побудови оптимальних оцінок множин початкових даних і фазових обмежень для дискретних систем за допомогою методу функцій Ляпунова. Для лінійних дискретних систем за опуклих фазових обмежень одержано оптимальні оцінки множини початкових умов у вигляді кулі та еліпсоїда.
Попередній перегляд:   Завантажити - 278.892 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Пічкур В. Я. 
Дослідження реологічних властивостей різних видів модифікованого крохмалю [Електронний ресурс] / В. Я. Пічкур, О. В. Запотоцька, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 515.289 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Пічкур В. Я. 
Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю [Електронний ресурс] / В. Я. Пічкур, О. В. Лисий, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__39
Попередній перегляд:   Завантажити - 911.984 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Пічкур О. 
Особливості етапу підготовки договорів про передання майнових прав на результати інтелектуальної діяльності [Електронний ресурс] / О. Пічкур, В. Пічкур // Теорія і практика інтелектуальної власності. - 2012. - № 3. - С. 38–46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpiv_2012_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 198.874 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Пічкур О. 
Визначення предмета цивільно-правових договорів щодо результатів інтелектуальної (розумової) діяльності [Електронний ресурс] / О. Пічкур, Д. Пічкур, В. Пічкур // Теорія і практика інтелектуальної власності. - 2012. - № 4. - С. 3–11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpiv_2012_4_2
Попередній перегляд:   Завантажити - 201.543 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Лященко Т. О. 
Гейміфікація як одна з інноваційних форм навчального процесу [Електронний ресурс] / Т. О. Лященко, М. В. Гришуніна, В. Р. Пічкур // Управління розвитком складних систем. - 2018. - Вип. 35. - С. 113-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Urss_2018_35_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 299.43 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Ковтун А. В. 
Дослідження впливу сировини рослинного походження на якість формованих чіпсів [Електронний ресурс] / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Продовольчі ресурси. - 2018. - № 10. - С. 142-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2018_10_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 878.519 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Ковтун А. В. 
Вплив харчових волокон на органолептичні показники формованих картопляних чіпсів [Електронний ресурс] / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, В. Я. Пічкур // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 163-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 212.654 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Пічкур В. Я.  
Термогравіметричне дослідження екструдованих та нативних видів крохмалю [Електронний ресурс] / В. Я. Пічкур, М. М. Лазаренко, О. М. Алєксєєв, В. М. Ковбаса, М. В. Лазаренко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 1(6). - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_1(6)__12
Проведено визначення термогравіметричних показників і диференціально термічний аналіз нативних та екструдованих видів кукурудзяного, пшеничного, картопляного та тапіокового крохмалю. На підставі аналізу даних здійснено порівняльну характеристику кількості адсорбційно та капілярно зв'язаної вологи досліджуваних зразків. Вивчено вплив процесу екструдування та наявності кристалічних структур крохмалю на енергію зв'язку вологи.
Попередній перегляд:   Завантажити - 323.814 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Матвієнко В. Т. 
Керування пучком траєкторій лінійної дискретної системи зi скінченними множинами початкових i кінцевих станів [Електронний ресурс] / В. Т. Матвієнко, В. В. Пічкур, Д. І. Черній // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Математичне моделювання в техніці та технологіях. - 2023. - № 1. - С. 154-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpimm_2023_1_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 307.553 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського